perjantai 12. lokakuuta 2012

Dewey's 24 hr Read-a-Thon


Nyt olisi taas sen aika.

Deweyn Read-aThon järjestetään kaksi kertaa vuodessa ja lokakuun ollessa jo hyvässä vauhdissa on syysmaratonin vuoro. Olen osallistunut tähän aiemminkin, mutta tällä kertaa teen sen ihan "virallisesti" ilmoittamalla blogin mukaan.

Maraton alkaa huomenna iltapäivällä kello kolme, mutta minä aloitan aamulla kunhan herään ja olen kirjoittanut tänne jonkinlaisen huomenta-vaan viestin, sunnuntaiksi kun on muuta ohjelmaa. Huomennakin menee pakosta ainakin pari tuntia muissa hommissa ja saatan lisätä sen ajan sitten sunnuntaiaamuun. Harmittaa kyllä vähän, olisin mielelläni lukenut muiden kanssa samassa aikataulussa.

Kaukonäköisyyttä osoittaen käväisin tänään kirjastossa lainaamassa muutaman ohuemman kirjan. Olihan noita kirjoja toki jo lainassa ja omastakin hyllystä löytyy lukemattomia, mutta tässä on taustalla motivaation ylläpitäminen. Kokemuksesta tiedän, että lukuinto pysyy paremmin yllä jos saan luettua jotain alusta loppuun. Siinä sivussa voi toki lukea tiiliskiveäkin, mutta se voittajafiilis on aina parhaimmillaan kun viimeisen sivun viimeinen sana on selätetty.

Huomiseen siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti