keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Lise: Nemi - Villi ja vakaa

Lise: Nemi - Villi ja vakaa
47 s.
Egmont 2012
Ikisuosikki Nemi on taas täällä! Goottitytön elämä on saanut uuden käänteen - onko villistä ja vapaasta tullut villi ja vakaa? Nemin kipakka luonne ja hulvaton huumori ovat kuitenkin entisellään.

Pidän harvemmin niistä naishahmon vetämien sarjojen väistämättömistä rakkauden kohteista, mutta oli loistoidea Liseltä luoda Nemin poikakaveri Grim. Sinkku-Nemi on hauska omalla tavallaan, mutta varattu-Nemi on vielä hauskempi. Kummatkin hahmot ovat omituisia omalla tavallaan ja heidän suhteensa on sekä huvittava että yllättävän koskettava. Se toimii erityisen hyvin vertailussa sarjan "normaalin" parin, Anun ja Leon, kanssa. Jos minun pitäisi valita näistä suhteista toinen, se olisi Nemin ja Grimin. Kieltämättä asiaan vaikuttaa se, että minulla on enemmän yhteistä boheemin, fantasiaa ja yleistä nörtteilyä rakastavan Nemin kuin vakaan Anun kanssa.

Oikeastaan ainoa miinus tulee niistä stripeistä, jotka eivät liity mitenkään Nemin maailmaan. Albumissa on useita kantaaottavia strippejä, jotka ovat mielestäni turhan osoittelevia. Yskän ymmärtäisi vähemmälläkin köhimisellä.

Englantia taitaville: Nemiä voi lukea ihan ilmaiseksi täällä. Minä olen klikkaillut tuota sivua päivittäin jo muutaman kuukauden, joten useimmat tässä albumissa olleet stripit olivat jo tuttuja. Ei se mitään haitannut, Nemit kestävät useammankin lukukerran.

Osallistun tällä Seitsemän Sarja-sarjishaasteeseen.

2 kommenttia:

  1. Nemi on parhautta! Kovin vähän luen sarjiksia, mutta Nemejä on tullut tahkottua urakalla. Oho, Nemi on saanut poikaystävän, sehän pitää nähdä. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nemi on kyllä ihan loistava! :D Grim on ollu mukana ainakin yhdellä aikaisemmalla albumilla. ...Päättelin siitä, että suhde on tässä jo vakaalla pohjalla. En kyllä mitenkään muista missä albumissa hänet esiteltiin.

      Poista