keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Sari Luhtanen & Tiina Paju: Kaikilla herkuilla

Sari Luhtanen & Tiina Paju:
Kaikilla herkuilla
64 s.
Otava 2012
Älä kiroa kireitä sukkahousuja, vaan kiitä niitä ilmaisesta hikijumpasta. Muista, että siivoushulluus helpottaa, kun surffailee pari tuntia netissä. Vaikuta omilla valinnoilla ja vaihda näpsän näköiseen hybridiin - oli kyse sitten autosta tai miehestä. Ja kun lama iskee ja velkakriisi kiristää nälkävyötä, pidä huoli, että hummailuun riittää aina rahaa.

Maisan ja Kaarinan rohkean asenteen avulla ankea arkikin alkaa maistua Elämältä isolla E:llä - ja kaikilla herkuilla. 


Jatkoa sarjishaasteeseen ja pitkästä aikaa Maisaa & Kaarinaa! Olen tainnut lukea kaikki tai ainakin melkein kaikki sarjan osat. Ainoastaan ne erikoisalbumit ovat jääneet välistä.

Ihastuin sarjaan aikoinani Maisan ja Kaarinan ystävyyden vuoksi. Kaksi päällisin puolin niin erilaista naista, jotka kuitenkin löytävät yleensä yhteisen sävelen. Erot siivousinnossa ja liikuntaharrastuksissa ovat pientä verrattuna siihen, että voit silmäillä komeita miehiä ja juoda punaviiniä kahdestaan ihan ilman syytä.

Tässä albumissa mennään siis samoilla linjoilla kuin ennenkin. Railakas sinkkuelämä vs. ...meinasin sanoa rauhallinen parisuhde, mutta ei nyt sentään ihan. Kun Börje unohtaa hääpäivän ja mokailee muutenkin, jääkaapin ovessa sojottaa sukkapuikko, joten ihan auvoista ei avioelämäkään ole. Maisa ja Kaarina on oikeastaan parhaimmillaan sellaisina sivun mittaisina strippeinä, mutta albumissa on ehdottomasti puolensa. Mukava luettava ei lopu heti kesken, noin niin kuin esimerkiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti